mroczne trunki. Strona: 5

Dodano: 2007-04-30 06:10

Eee tam :twisted:

Naj mHoczniejszy trunek to jest porter w CZARNEJ SZKLANCE hihihihi :lol: z czarną słomką jak ktoś lubi hahahaha :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-04-30 07:19

hmmm no nie wiem czy aby Porter...jest jeszcze czarna wódka...czarna jak noc i mocna jak diabeł...

Rum...i dwóch ludzi na skrzyni umrzyka...to się przydażyło...po za tym trudne pytania i jeszcze trudniejsze rozwiązania...

Dodano: 2007-04-30 08:57

astarot napisał(a):
hmmm no nie wiem czy aby Porter...jest jeszcze czarna wódka...czarna jak noc i mocna jak diabeł...

Rum...i dwóch ludzi na skrzyni umrzyka...to się przydażyło...po za tym trudne pytania i jeszcze trudniejsze rozwiązania...

No wiesz....Astarot... nocą każdy kot jest czarny wódka czy to czarna czy biała (piwo również) w czarnej szklance wyglada tak samo hihi...przynajmniej z perspektywy żaby z lotu ptaka...hmm.. może i różnica będzie zależy czy szklanka barwiona powierzchniowo hihi :lol:

Pozdrawiam

Dodano: 2007-04-30 09:53

hmmm... tak tutaj był poruszony wątek mHroooocznego Absyntu... można powiedzieć,że trunek ów nie tyle mrocznym jest ile radosnym ponad miarę :D bo czy można się smucić i mroczyć kiedy biega się i poluje na bażanty w środku nocy...? :D

Dodano: 2007-04-30 10:55

Jak się biega w nocy droga Nareo, to się nie smuci

Ale na drugi dzień jest totalnie mrocznie

Dodano: 2007-04-30 12:23 Zmieniono: 2007-05-04 09:15

Absynt...jest nie tyle mHoczny co mRoczny hihi...wypijając butelkę każdego trunku z taką ilością %...to człowieka zamroczy hihi. A tujonek...ładny kolorek ma i smaczek...to fakt:)

Dodano: 2007-05-02 20:39

Jeszcze jeden wieczór z Absyntem i zejdę na zaciemnienie

A tak na poważne: najmroczniejszy trunek - Absynt - piwo - Absynt - piwo i tak do rana

Dodano: 2007-05-03 06:41

Kurde wy to chlejecie MATKO JEDNYNA 8O wykończy was kiedy te chlanie!!!! Bierzta ze mnie przykład Nie pije i żyje :D

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-05-03 13:15

FAFAL napisał(a):
Kurde wy to chlejecie MATKO JEDNYNA 8O wykończy was kiedy te chlanie!!!! Bierzta ze mnie przykład Nie pije i żyje :D

O MATKO BOSKA ABSTYNENCKA - Nie wierze własnym oczom - Fafal prawi kazania na temat trzeźwości

Fafale pusta butla z nieba jasnego Cie dosięgła, czy żeś nie wytrzeźwiał jeszcze?

Dodano: 2007-05-04 09:17

dr_Faustus napisał(a):
[quote:c63ed0b583="FAFAL"]Kurde wy to chlejecie MATKO JEDNYNA 8O wykończy was kiedy te chlanie!!!! Bierzta ze mnie przykład Nie pije i żyje :D

O MATKO BOSKA ABSTYNENCKA - Nie wierze własnym oczom - Fafal prawi kazania na temat trzeźwości

Fafale pusta butla z nieba jasnego Cie dosięgła, czy żeś nie wytrzeźwiał jeszcze? [/quote:c63ed0b583]

może zamroczony i nie wie co plecie hiehiehiehie Poczekajmy aż wytrzeźwieje :twisted:

Dodano: 2007-05-05 05:49

Lipa z miodem, balsam pomorski wszelakie ilości piwa różnej maści i chyba parę rzeczy których nie pamietam...krwawy odcisk zębów pewnej pięknej Pani na ramieniu...rany jak to może byc mroczne o 6.49

Dodano: 2007-05-05 07:35

Najbardziej mrocznymi trunkami i używkami były papierosy i vodka marki Black Death to naprawdę masakrowało szkoda że od wielu lat już ta marka nie istnieje

I am neither good nor bad neither angel nor devil I'm a Vampire

Dodano: 2007-05-05 08:58

Wino dziadka pędzone na ruskim spirycie to dopiero mhroczny trunek, a jakiego pałera ma

Dodano: 2007-05-05 19:50

mhroczne różowe wino z ukochaną mhroczną osoba... :twisted:

a tak w ogóle... FAFAŁ??? co Cie pierdzielnęło???

Dodano: 2007-06-25 21:15

[img]http://www.forum.winka.net/album_pic.htm?pic_id=47[/img]

bosky sklep :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

re temat Dodano: 2007-06-30 19:30

najbardziej mhrocznym trunkiem jest Komandos biały strong potem jest Fortuna mocna a na trzecim miejsu egzekwo Redds jabkowy i Żubr

Aniele ciemości patrzący na umarłych cierpiący za dnia bracie nocy. W cieniu twoich skrzydeł ginie świat.

Dodano: 2007-07-03 19:50

Hahaha - Mroczne TRUNKI :D ??!
A wiec... 8) - Wszytko co ja pije jest mHroczne :
~ Słodkie, czerwone wino mołdawskie, albo domowe
~ Wściekły pies
~ Krwawa Mary
~ Cola z rumem
~ Czarna kawa mielona
~ Piwo z sokiem malinowym
~ CIEMNE PIWO !IRLANDZKIE!
~ Herbatka ,,Twinings - Miód, wanilia i rumianek" <3
oraz wszelkiego rodzaju inne herbaty i zioła.

SmAcZnEgO

KOBIETA NIE POWINNA BYĆ GORSZA OD ANIOŁA, mężczyzna zaś tylko troche lepszy od Diabła..

Dodano: 2007-07-03 22:48

MadameInBlackVelLUNA napisał(a):
(...)
~ Piwo z sokiem malinowym(...)

O kurwa :?

<bez komentarza, a może jednak>

to taki sam mroczny napój ja piję ---> cokolwiek (np. herbata) w piwnicy bez zapalonego światła...

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-07-04 14:09

PIWO Z SOKIEM JEST ZAJEBISTE, bardzo smaczne.
Popatrz na powage tego tematu, potem komentuj i mnie nie załamuj.

KOBIETA NIE POWINNA BYĆ GORSZA OD ANIOŁA, mężczyzna zaś tylko troche lepszy od Diabła..